PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

четвртак, 5. јун 2014.

Proteinske pločice (čokolada i kikiriki,limun,vanilija i badem)











Pakiranje: 14 pločica, 1 pločica 35g

Ova Herbalife proteinska pločica divnog okusa, bogata proteinima, predstavlja idealan proteinski međuobrok ili praktičan izvor dodatnih proteina kada ste u pokretu.
Potreban vam je zdravi međuobrok koja odgovara užurbanom načinu života? Herbalife Protein Bar ima 12 grama proteina, vitamine i minerale koji će vam pomoći obuzdati vaš apetit i održati nivo energije.
Sastav proteinskih pločica formuliran je kao mješavina proteina soje i sirutke, zdravih biljnih vlakna i 23 vitamina i minerala.
  • Tri odlična okusa
  • 12g proteina
  • Samo od 4g masti
  • Samo 136 kalorija
  • Zadovoljavajući i ukusan dodatak bilo kojem programu za mršavljenje.
  • Idealno za davanje snage prije početka vježbanja
  • Opskrbljuje proteinom kako bi pomogao izgraditi i održati nemasne mišiće
  • Odličan nemasni međuobrok
  • Nizak sadržaj ugljikohidrata

Potrebna je svima

Ove Proteinske Pločice su najukusnije čokoladne pločice koje su ikada proizvedene. Kada imate želju za čokoladom ili slatkim, počastite se Herbalife Proteinskim pločicama. Na taj način zadovoljiti čete svoje proteinske potrebe te želju za slatkim.
Gubite suvišne masnoće tijekom mršavljenja i uživajte u slasnim obrocima čokolade sa kikirikijem, vanilije sa bademima ili voćni izbor sa blagim okusom limuna. Svaka pločica je hranjiva i zdrava te prekrivena ukusnom čokoladom.
Idealan međuobrok za svakoga, pa i za djecu kao idealna zamjena ili dodatak školskoj užini.

Sportaši

Služe kao zamjena kompletnih lako probavljivih bezmasnih obroka i kao dodatni obroci sportašima i svim ostalima kojima je to potrebno. Proteinske čokoladice su veoma korisne na terenu kada su vam potrebne kvalitetne kalorije iz proteina i ugljikohidrata. Nisu lako kvarljive te se mogu koristiti u bilo kakvim vremenskim uvjetima i možete biti sigurni gdje god da ih ponesete, koristiti će vam za brzo zadovoljenje nutritivnih potreba.
Protein Bar je vaš neizbježni pratilac koji konzumirate prije ili poslije treninga, da bi tijelo snabdjeli bjelančevinama visoke biološke vrijednosti. Protein Bar promijenit će vaše mišljenje o zamjenskim obrocima u pločicama!
Način upotrebe:
Jedna do dvije pločice dnevno za održavanje tjelesne težine i zdrave male obroke. Protein Bar je idealan prijepodnevni i poslijepodnevni međuobrok.

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja

Нема коментара:

Постави коментар