PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

четвртак, 5. јун 2014.

H3O Pro

Izotonični napitak







Pakiranje: 10 vrećica, 1 vrećica 37g


Daje snagu za izuzetne sportske rezultate!

H3O Pro je inovativno izotonično piće koje vam nudi:
HIDRATACIJU, ENERGIJU I IZDRŽLJIVOST, APSORPCIJU I
ANTIOKSIDANTNU ZAŠTITU

Za izuzetne sportske rezultate presudna su dva čimbenika: energija i hidratacija.
Kako kod vježbanja i sportskih aktivnosti od svojeg tijela tražimo više nego inače, izuzetno je važno da pomognemo svojem tijelu i pružimo mu ono što treba. H3O ProIzotonični napitak nudi hidrataciju i daje energiju, a uz to ima izuzetne kvalitete apsorpcije te sadrži ključne antioksidante kao pomoć u zaštiti tkiva od potencijalno štetnih utjecaja slobodnih radikala. Ovaj proizvod nudi više od ostalih vodećih brendova na tržištu. Herbalife nudi proizvode temeljene na znanosti kako biste zadovoljili potrebe svog tijela – prije, tijekom i nakon vježbanja.
Što je izotonični napitak?
Izotonični napitci osmišljeni su da tijelu brzo nadomjeste tekućinu i elektrolite izgubljene znojenjem, naročito tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti. Izotonični napitci sadrže uravnotežene omjere čestica, što znači da sadrže esencijalne elektrolite poput natrija, koji pogoduje apsorpciji tekućina. Isto tako obično sadrže 6-8% ugljikohidrata, kako bi tijelo opskrbili dodatnom energijom tijekom i nakon vježbanja ili bavljenja sportom. U želji za izuzetnom hidratacijom i energijom danas većina sportaša i onih koji se bave fitnesom prednost daje izotoničnim napitcima zbog činjenice da je koncentracija ugljikohidrata i elektrolita u njima slična koncentraciji u našem tijelu, što znači da se apsorbiraju jednako brzo kao i voda (ako ne i brže).

Ključne prednosti napitka H30 Pro

Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.
Znjojenjem tijekom vježbanja dolazi do gubitka esencijalnih elektrolita (ili soli) kao što su natrij, kalij, kalcij, magnezij i klorid. Nadomještanjem elektrolita može se pospješiti hidratacija i tako izbjeći negativni učinci dehidracije kao što su mišićni grčevi, umor i glavobolje.
Energija i izdržljivost  - Daje momentalnu i postojanu energiju – nema naglih porasta i padova energije!
Ključni ugljikohidrat u H3O Pro, izomaltuloza, prirodan je izvor šećera koji sporije oslobađa energiju nego je to slučaj kod glukoze. H3O Pro nudi uravnotežene ugljikohidrate, čime omogućava postojanije oslobađanje energije.
Apsorpcija i antioksidantna zaštita - Omogućava daljnje oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva u organizmu i čitavog imunološkog sustava.
B-vitamini koji omogućavaju oslobađanje energije pomažu bolju apsorpciju esencijalnih nutrijenata, što znači da organizam može brže reagirati na nutrijente sadržane u H3O Pro i tako osigurati snagu za postizanje rezultata.
S proizvodnjom kisika tijekom vježbanja povećava se proizvodnja slobodnih radikala, koji mogu izazvati oštećenja stanica organizma. Ključni antioksidansi, vitamini C i E, te miješani tokoferoli pomažu u zaštiti tkiva organizma od potencijalno štetnog djelovanja slobodnih radikala.
Okus - Decentan osvježavajući okus koji je ključan kod vježbanja.
H3O Pro ima čist, osvježavajuči okus bez umjetnih zaslađivača, aroma i konzervansa.
Jeste li znali?
• Već i gubitak od 2% tekućine tijekom vježbanja ili blaga dehidracija može značajno umanjiti vašu uspješnost pri vježbanju.
• Znojenjem tijekom vježbanja dolazi do gubitka esencijalni elektrolita (soli). Nadomještanjem elektrolita može se ubrzati hidratacija i tako izbjeći negativni učinci dehidracija kao što su grčevi u mišićima, umor i glavobolja.
• B-vitamini koji omogućavaju oslobađanje energije pomažu apsorpciju esencijalnih nutrijenata, što znači da organizam može brže reagirati na nutrijente iz H3O Pro i tako osigurati snagu za postizanje rezultata.
Kako djeluju ključni sastojci napitka H3O Pro?
• Izomaltuloza je prirodni izvor šećera koji djeluje kao ključni ugljikohidrat u H3O Pro. Daje momentalnu i postojanu energiju kako bi se izbjegli neželjeni padovi energije.
• Natrij je esencijalni elektrolit koji pomaže u brzoj hidrataciji organizma i izbjegavanju negativnih učinaka dehidracije.
• Kalij je potreban za održavanje ravnoteže vode i elektrolita i za mišićnu funkciju.
• Kalcij i magnezij esencijalni su za zdravlje kostiju. H3O Pro sadrži više kalcija od nekih drugih izotoničkih napitaka, a uz to sadrži i magnezij. Kombinacija kalcija i magnezija odlična je za mišićnu funkciju. Ako nema dovoljno kalcija i magnezija, često dolazi do grčeva mišića tijekom/nakon vježbanja.
• Vitamini B1, B2, B3, B6 i B12 pomažu tijelu kod proizvodnje energije. Ti B-vitamini pomažu organizmu da djelotvorno apsorbira nutrijente iz H3O Pro-a.
• Antioksidanti, vitamini C i E i miješani tokoferoli pomažu u zaštiti tkiva organizma i imunološkog sustava od potencijalno štetnih slobodnih radikala koji često nastaju tijekom vježbanja. Miješani tokoferoli sastoje se od niza prirodnih komponenti dobivenih iz jestivih biljnih ulja koja imaju antioksidantna svojstva.
Kome je namijenjen H3O Pro?
Bez obzira na to kojim se sportom bavite, izotonički napitak vam može koristiti.
• Opće fitnes vježbe obuhvaćaju redovne kardiovaskularne vježbe ili aerobične vježbe poput veslanja, vožnje bicikla u fitnes centru, jogginga ili sporta poput tenisa. Tim se aktivnostima jača kardiovaskularni sustav, pa srce i pluća postaju snažniji.
• Trčanje, plivanje i vožnja bicikla spadaju pod vježbe izdržljivosti: izvodite napornu aktivnost tijekom dugih vremenskih razdoblja.
• Nogomet, hokej, košarka, odbojka – bez obzira o kojem se timskom sportu, radi, izuzetna uspješnost pomoći će čitavom timu!
• H3O Pro će se svidjeti i osobama koje rade u fitnesu, kao što su osobni treneri ili treneri timova.
Iskoristite H3O Pro na najbolji način:
• Sadržaj jedne vrećice jednostavno sipajte u bocu, dodajte vodu i dobit ćete 500ml napitka H3O Pro. Preporuča se jedna porcija H3O Pro (500 ml) za svakih 60 minuta napornog vježbanja.
• H3O Pro je najbolje piti tijekom vježbanja, no H3O Pro vam može pomoći da ostanete hidratizirani i sačuvate energiju i ako ga popijete prije vježbanja.
• Stručnjaci za sport preporučaju da se izotonični napitci konzumiraju pri sobnoj temperaturi, kako bi ih tijelo moglo bolje apsorbirati.


*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja

Нема коментара:

Постави коментар