PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

недеља, 15. јун 2014.

1.Program kontrole težine - Mršavljenje

Mogu da jedem 5 puta dnevno i da mršavim ?

Možda zvuči neverovatno ali je istinito. Dok ste na programu Mrsavljenja, nikad nećete biti gladi a i dalje ćete mršaviti. Ovim načinom ishrane ubrzavamo metabolizam na prirodan način i tako brže i efikasnije topite svoje masne naslage a ujedno hranite svoje mišiće, organe itd…
U programu kontrole težine Formula 1 Sejk se koristi 2 x dnevno kao kompletan nisko kaloričan ali veoma ukusan obrok. Kao što vidite na slici Formula 1 sejk se koristi kao doručak i kao ručak dok je večera izbalansiran zdrav obrok naravno mozete zameniti da vama bude izbalansiran obrok rucak a za dorucak i večeru popiti sejk. Postoje takodje i 2 male užine koje mugu biti neko voće ili Herbalife proteinska pločica.Takodje u programu ishrane je uključen i Herbalife instant biljni čaj za mršavljenje koji pomaže telu da lakše sagori masne naslagei vrši detoksikaciju organizma. Takodje ja na biljnoj bazi i veoma dobro utiče na povećanje energije. 
Ovo je apsolutno zdrav i potpuno bezbedan način mršavljenja jer vašem telu ne uskraćujete ništa od neophodnih nutrijenata.  

Ovakvim programom ishrane možete očekivati 3kg manje nedeljno što je apsolutno normalno u prvih par nedelja dijete.

Još jedna prednos ovog programa je mogucnost konsultovanja sa Herbalife distributerom koji će vam u svakom trenutku pomoće da dostignete svoje ciljeve.

Нема коментара:

Постави коментар